Afbeelding
AmstelveenSport

Nieuwe activiteiten AmstelveenSport bij start sportseizoen: multisport en bootcamp

25 augustus 2021 om 16:45 Overig

AMSTELVEEN AmstelveenSport trapt het sportseizoen af met nieuwe activiteiten voor volwassenen; multisport en bootcamp.

Multisport is voor iedereen die zeer gevarieerd wil sporten. Doel is het oefenen van alle vormen van bewegen. Bij deze activiteit is dus geen les hetzelfde. Er worden niet alleen oefeningen aangeboden die alle spiergroepen trainen, maar ook de meest uiteenlopende sporten. Ideaal dus voor mensen die zich niet willen binden aan één soort sport. Multisport wordt bovendien gegeven in de Beweegbox, de leukste en interactiefste gymzaal van Nederland. De lessen zijn op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur en beginnen op 2 september.

BOOTCAMP De bootcamplessen zijn voor iedereen die op zijn eigen niveau wil werken aan zijn conditie. Er wordt echt gekeken naar het basisniveau van de deelnemer, zodat iedereen hieraan mee kan doen. Vanaf zondag 5 september worden de bootcamplessen van 10.00 tot 11.00 uur gegeven op het buitenterrein van zwembad De Meerkamp. Vanaf maandag 6 september is er bootcamp in de Beweegbox van 15.45 tot 16.30 uur, van 16.45 tot 17.30 uur en van 17.30 tot 18.30 uur.

KOSTEN Deze activiteiten zijn gratis tot en met 14 oktober, daarna zijn de kosten  2,50 euro per les. De lessen lopen door tot en met 19 december.

INSCHRIJVEN Deelname is op instuifbasis. Vooraf inschrijven is echter verplicht en kan op www.amstelveensport.nl/agenda. Daar staan ook alle andere activiteiten die AmstelveenSport het aankomende seizoen aanbiedt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie