Afbeelding
Kindertheater De Toverknol

Kindervoorstelling ‘De prinses met de dikke bips’ in Openluchttheater Elsrijk

20 augustus 2021 om 11:20 Podiumkunsten

AMSTELVEEN In Openluchttheater Elsrijk kunnen kinderen en hun ouders zondag 29 augustus om 15.30 uur genieten van de kindervoorstelling ‘De prinses met de dikke bips’. De vrijwilligers van Openluchttheater Elsrijk en Stadsdorp Elsrijk hebben voor die dag een optreden van Kindertheater de Toverknol geregeld.  

Heel, heel lang geleden leefde er een lieve, mooie prinses. Ze werd de prinses met de ‘dikke bips’ genoemd. Sterke, stoere prinsen zoals prins Jokkebrok en prins Lekkerding kwamen van heinde en verre om de prinses te ontmoeten. Of was het alleen om haar bijzondere bips te zien? Is er toch een prins die verder kijkt dan zijn neus lang is?
Bij de voorstelling worden alle corona richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Dat betekent: vooraf aanmelden via aanmelden@openluchttheaterelsrijk.nl onder vermelding van naam, datum voorstelling, aantal personen en telefoonnummer. Bezoekers dienen anderhalve meter afstand te bewaren, de handen te desinfecteren en wie zich ziek voelt blijft thuis. Openluchttheater Elsrijk is te vinden aan De Ruwiellaan 20.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie