Frida Kahlo: selfportait with monkeys.
Frida Kahlo: selfportait with monkeys. Cobra Museum

Expositie Frida Kahlo & Diego Rivera in Cobra Museum verlengd tot 3 oktober

17 augustus 2021 om 07:14 Kunst

AMSTELVEEN Het Cobra Museum heeft al vele duizenden Kahlo fans mogen ontvangen voor de tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution. Dit succes is aanleiding om de tentoonstelling tot en met zondag 3 oktober te verlengen. 

De bijzondere Gelman Collectie is een week langer te bewonderen in Amstelveen. Het Cobra Museum voor Moderne Kunst is elke dag open van 10.00 tot 22.00 uur.
De laatste kaarten en tijdsloten gaan nu in de verkoop. Bezoekers die in de vroege avond gaan kunnen in alle rust de collectie bekijken.

Op thematische wijze wordt de bezoeker in deze populaire tentoonstelling ondergedompeld in Mexicaanse sferen, met werken van Frida Kahlo, Diego Rivera en hun tijdgenoten. Geniet van een internationale topcollectie met meer dan 150 werken die de revolutionaire jaren in Mexico doen herleven en symbool staan voor de opkomst van de Mexicaanse modernisten.
De werken zijn afkomstig uit de internationale topcollectie van verzamelaars Jacques en Natasha Gelman, beheerd door de Vergel Foundation.



Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie