Afbeelding
Pixabay

Amstelveen gaat aan de wandel

19 augustus 2021 om 09:30 Activiteiten

AMSTELVEEN Vanaf midden september start het wandelplan in Amstelveen. Het is opgericht om het wandelen in Amstelveen te promoten, om mensen te verbinden en mensen met lichamelijke klachten te ondersteunen bij looptechniek en/of houding.

Wandelen is niet voor niets een snel groeiende sport in Nederland. Het is een heerlijke bezigheid. Goed voor de gezondheid. En een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. Daarom organiseert Amstelland Zorg vier keer een wandeltocht onder begeleiding van professionele zorgverleners. In een groep van 15 à 20 personen wordt een mooie route in de omgeving gelopen. De afstand varieert tussen de 3,5 en 5 kilometer. Er wordt gelopen op verschillende tempo’s, zodat iedereen mee kan doen. Op deze manier zijn er nieuwe mogelijkheden voor elke wandelaar.
Na vier weken gaat de buurtcoach van Amstelveen Sport samen met de wandelaar op zoek naar een passend wandelaanbod. Dit kan betekenen aansluiting bij een wandelvereniging, maar dit kan ook één wandelmaatje zijn. Er wordt gewandeld op de maandagen 13, 20 september en 27 september en maandag 4 oktober. Verzamelen bij de ingang van het hek bij atletiekvereniging Startbaan, Startbaan 1a in Amstelveen.

GRATIS AANMELDEN Wie zich wil aanmelden voor dit wandelplan kan contact opnemen met Bianca Raijmakers van Amstelland Zorg: b.raijmakers@amstellandzorg.nl.

Meer informatie over het wandelplan is te vinden op www.amstellandzorg.nl/wandelplan-amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie