St. Caecilia
St. Caecilia St. Caecilia

Muzikaal spektakel bij opening seizoen Openluchttheater Elsrijk

21 mei 2018 om 10:36 lokaal Deel je nieuws

Zondag 27 mei om 15.00 uur opent Openluchttheater Elsrijk haar hekken voor het seizoen 2018. Als muzikale gasten zijn er 60 musici van de Harmonie St. Caecilia uit Bavel uitgenodigd, die speciaal voor deze middag een zeer afwisselend programma hebben samengesteld. Natuurlijk hebben wij bekende solisten uitgenodigd om het vocale gedeelte voor hun rekening te nemen namelijk Marie Louise Nelemans en Wesley de Ridder. Voor deze middag is een speciaal Theaterlied geschreven en zal er een Willy Alberti medley gezongen worden. Andere muzikale hoogstandjes zullen te horen zijn in Mamma Mia, Barcelona, Laat me, The Mask of Zorro en Zonder Jou en nog veel meer muzikale verassingen.

Amstelveens bekende Clown Hoky Poky is er ook, om de boel prettig in de war te sturen en om met wat kinderen samen muziek te gaan maken met het orkest. Met wethouder Herbert Raat zal hij de Blokhut openen, de nieuwe kantine (en opslag) van het Openluchttheater, welke mede mogelijk is gemaakt door de Gemeente Amstelveen.

De toegangsprijs is slechts €5,- euro. Voor meer inlichtingen kijk op www.openluchttheaterelsrijk.nl of bel met 06-19714013.

Reserveren is helaas niet mogelijk, maar wie vroeg komt heeft zeker een plaatsje vanaf 14.30 uur. Bij slecht weer wijken we uit naar Nieuw Vredeveld. Kijk op de site als u twijfelt waar het optreden zal plaatsvinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie