De bouw is in volle gang.
De bouw is in volle gang. Eigen foto

De Boem gaat verhuizen

19 juli 2021 om 14:10 Nieuwbouw

AMSTELVEEN De Boem Kringloopwinkel (voorheen De Boemerang) heeft grote plannen. Al jaren geleden is vastgesteld dat de winkel aan de Maalderij niet meer zou voldoen aan alle moderne eisen. Denk aan milieuaspecten en Arbo maar ook aan een nog betere  winkelbeleving. Daarom is besloten schuin tegenover de huidige vestiging een nieuw gebouw neer te zetten dat modern van opzet is en een grotere verkoopoppervlakte heeft.

 In maart is de bouw op het nieuwe adres, Ziederij 6, gestart. De oplevering staat gepland voor 6 september. In de vijf weken daarna wordt de zaak ingericht. De verhuizing van De Maalderij volgt medio oktober met aansluitend de opening van de winkel en inbrenggelegenheid. 

De officiële opening zal enige tijd daarna plaatsvinden. De winkel aan de Binderij blijft gewoon bestaan. Tijdens de corona lockdownperiode is de inrichting onder handen genomen, waardoor ook daar de winkelbeleving is verbeterd. De kringloopwinkel blijft intussen het aanbod uitbreiden en wisselen. Bron: https://boemerang.nl/ziederij/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie