Afbeelding
Eigen foto

Goud op EK voor judoka’s Tycho van der Werff en David Lefevere

5 juli 2021 om 15:50 Vechtsporten

AMSTELVEEN Op het Europees Kampioenschap Kata in Polen hebben de Nederlanders het heel goed gedaan. De 5 Kata-koppels die meededen kwamen allemaal op het podium.

Tycho van der Werff en David Lefevere wonnen goud met hun fantastische uitvoering van het Katame no Kata. Zij draaien al een paar jaar mee, op Europees en wereldniveau, maar nog niet eerder stonden zij op het hoogste podium. Toen ze debuteerden, een paar jaar geleden, werden ze vierde. In de tussentijd werden ze vijfde, vierde en weer vijfde op drie WK’s. In 2019 werden ze tweede op het EK in Gran Canaria. Maar deze keer, in Josefow, Warschau, werden David en Tycho eerste en dus Europees Kampioen. Met overmacht vermorzelden ze de tegenstand in de voorronde, en dat deden ze nog een keer tijdens de finale.
Sensei Tycho, geeft sinds kort ook judolessen aan kinderen en jongeren met en zonder beperkingen in Amstelveen, in de Poelster. Wie belangstelling heeft voor judo kan langs gaan voor een gratis proefles, van een echt Europees Kampioen!

Kijk voor meer informatie op www.beterjudo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie