De voorstelling 'Heb je mijn zusje gezien?'
De voorstelling 'Heb je mijn zusje gezien?' bjornfrins: Film & Fotografie

Schouwburg Amstelveen sluit seizoen af in Openluchttheater Elsrijk

1 juli 2021 om 12:30 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen sluit van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juli het seizoen af met een weekend vol muziek, cabaret en jeugdtheater in Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen. Dat betekent in de buitenlucht tussen de bomen genieten van de voorstellingen.

Het weekend wordt vrijdag 16 juli geopend met een zeer bijzonder gelegenheidstrio: Guido Weijers, Ruud Smulders (De Vooravond) en Andries Tunru (De Slimste Mens). 

Charly Luske brengt zaterdag 17 juli met The Story of George Michael een eerbetoon aan zijn grote muzikale idool George Michael. 

Die zelfde zaterdag kunnen kinderen kunnen genieten van ‘Kikker’, een mini-musical voor 3 jaar en ouder. Op zondag 18 juli is er voor de kleintjes ‘Heb je mijn zusje gezien?’ (2,5+). 

Het weekend wordt zondag 18 juli afgesloten met Summer Strings: de mooiste strijkmuziek van Grieg en een saxofoonconcert van topsolist Ties Mellema.

OPENING NIEUW SEIZOEN In het laatste weekend van augustus wordt het nieuwe seizoen ook geopend in Elsrijk met Celebrating the Music of Steely Dan, Rayen Panday en Het laatste koekje (3+) van Het Ministerie van Onverrichter Zake.

KAARTVERKOOP ELSRIJK Kaarten voor de voorstellingen in Openluchttheater Elsrijk zijn te boeken via www.schouwburgamstelveen.nl/elsrijk.

NIEUW SEIZOEN Voor het nieuwe seizoen staat een rijk en goed gevuld aanbod klaar boordevol grote namen. Bekijk het aanbod op de website van Schouwburg Amstelveen. Reserveren van kaarten kan via www.schouwburgamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie