De jongeren die nu met het traineeship bezig zijn.
De jongeren die nu met het traineeship bezig zijn. VT Amstelland

Inschrijven voor Vrijwillig Traineeship kan vanaf 1 juli

1 juli 2021 om 13:00 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Op 1 oktober start het Vrijwillig Traineeship (VT) Amstelland weer met twintig nieuwe jongeren. Het Traineeship is een maatschappelijk en persoonlijk ontwikkeltraject voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Iedereen is welkom. 

VT Amstelland gelooft dat iedereen op zijn of haar manier iets waardevols te betekenen heeft in de maatschappij. In zes maanden tijd combineren trainees uitdagende vrijwilligersopdrachten met professionele trainingen. Dat betekent een tijdsinvestering van ongeveer 4 uur per week. Tijdens het traject is het eerste aanspreekpunt een coach van dezelfde leeftijdscategorie. Na afronding van het Traineeship zijn er nieuwe vaardigheden ontwikkeld, nieuwe vrienden gemaakt, is er een groter netwerk gecreëerd en het CV aangevuld. 

Jongeren die belangstelling hebben kunnen zich melden bij VT Amstelland voor een informeel gesprek op kantoor over de motivatie, de inzet en toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel. Deze gesprekken vinden plaats op vrijdag 6, 20 en 27 augustus én vrijdag 3 september.

INFORMATIE Kijk op www.amstelveenvoorelkaar.nl/vrijwillig-traineeship voor meer informatie, bekijk de Instagrampagina via @vt_amstelland, Whatsapp of bel met jongerencoach Annabel: 06-33492202.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie