poster zomerprogramma SAKB
poster zomerprogramma SAKB T. van Os

Nieuwe activiteiten bij SAKB KunstLokaal in de zomer !

23 juni 2021 om 00:02 Lokaal Deel je nieuws

De activiteiten va SAKB KunstLokaal zijn deze zomer uitgebreider dan ooit. Dit komt omdat we in de winter en in het voorjaar gesloten zijn geweest. Het team van docenten bruist van energie om u te ontvangen. Voor jong en oud, groot en klein zijn er workshops en cursussen. Als u in groepsverband uw eigen gang wilt gaan, kunt u uw eigen materialen meenemen en aansluiten bij een open atelier. Dit kan in de zomer op dinsdag, woensdag of donderdag. Voor een klein bedrag per ochtend of middag kunt u gebruik maken van de faciliteiten, zoals een ezel en de lichte ruimtes.

Ouderkerkerlaan 15 is open, de enige voorwaarde is dat u zich per e-mail of telefonisch aanmeldt bij de leider of docent. Dan kunnen we waarborgen dat iedereen die zich aanmeldt daadwerkelijk een plaats van 2 x 2 meter heeft.

We starten op donderdag 24 juni met een gratis workshop met de titel ‘De natuur, de bron van onze inspiratie’. Er wordt gewerkt met mixed media. Bouch Dihaj loodst u moeiteloos van een leeg vel papier naar een mooie creatie. Veel workshops vinden plaats in het gebouw van de SAKB zelf. Maar mocht u liever buiten werken en dit combineren met een excursie, dan kan dat ook. Op diverse locaties in Amstelveen of Amsterdam worden door Edgar Jansen teken en schilder opdrachten verzorgd. Er zijn diverse workshops die geschikt zijn voor het hele gezin. Schroom niet de docent te informeren wat de mogelijkheden zijn.

Op vrijdag 16 juli er een creatieve dag voor de kinderen van 5 tot 12 jaar. Deze dag worden er drie verschillende workshops gegeven, waar er gewerkt wordt met keramiek, textiel en een druktechniek. Natuurlijk mag je dit werk mee naar huis nemen. De kinderen werken met verschillende kunstenaars samen, onder leiding van Femke van Os.

Naast alle workshops voor volwassenen, waar tieners ook prima bij kunnen aansluiten, is er elke dinsdagmiddag een knutselen middag bij Britt van Dam in SAKB KunstLokaal. Deze middagen zijn geïnspireerd op een kunstenaar. De exacte data van alle lessen vindt u door de QR-code van de poster te scannen of het zomerprogramma op de website van www.sakb.nl te checken. Mocht u een specifieke vraag hebben, mail naar Tettie, info@sakb.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie