Afbeelding
Politie.nl

Politie zoekt verdachte van meerdere babbeltrucs

9 juni 2021 om 13:45 Misdaad

AMSTELVEEN Eind maart werden twee bejaarde vrouwen in Amstelveen met een babbeltruc van hun bankpas bestolen en een derde Amstelveense vrouw op leeftijd werd begin april bijna op dezelfde manier opgelicht. De recherche heeft aanwijzingen dat het in alle drie de zaken dezelfde persoon betreft en wil graag weten wie hij is.

SIGNALEMENT In alle drie de zaken staat een verdachte op beeld van wie de recherche vermoedt dat het steeds om dezelfde persoon gaat. Het gaat om een man van rond de 20 jaar oud met een lichte huidskleur. Hij heeft blond tot donkerblond, steil haar met een zijscheiding. Hij droeg op de drie dagen verschillende outfits, maar opvallend is wel dat hij op 31 maart een jas van PostNL droeg. Op de andere twee dagen droeg hij een oranje polo/shirt/blouse en op alle dagen had hij dezelfde schoenen van Nike aan.

INFORMATIE DELEN Wie de man op de beelden herkent, ook slachtoffer is geworden of andere informatie over de zaken heeft, kan dat melden door het tipformulier in te vullen. Informatie kan ook telefonisch doorgegeven worden via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Via www.meldmisdaadanoniem.nl kan het tipformulier anoniem ingevuld worden. Meer informatie, het  tipformulier invullen of meer foto’s bekijken? Klik hier

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie