Afbeelding
Monique Sons

Burgemeester Rijnderslaan blijft in beide richtingen langer dicht tot begin september

1 juni 2021 om 09:30 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN De Burgemeester Rijnderslaan is nog tot en met begin september in beide richtingen afgesloten tussen 7.00 en 19.00 uur. In de avonden en nachten, tussen 19.00 en 7.00 uur, is de weg alleen open vanaf de Keizer Karelweg richting de Beneluxbaan. De andere kant is afgesloten.

Aanvankelijk was de planning  dat de afsluiting zou duren tot 14 mei. Maar leidingen liggen op een andere plek dan op papier ingetekend en de wetgeving op het gebied van veiligheid is aangepast. De werkzaamheden duren daarom langer.
In opdracht van Rijkswaterstaat verbreedt aannemer VeenIX de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is het soms nodig om ook lokale wegen korte periodes af te sluiten.
De aannemer VeenIX plaatst in die tijd in de nachtelijke uren damwanden langs de Burgemeester Rijderslaan en overdag wordt gewerkt aan het rioleringssysteem.
OMLEIDING Verkeer vanaf de Keizer Karelweg richting de Beneluxbaan wordt omgeleid via de Van der Hooplaan en de Sportlaan. Het verkeer komende vanaf de Beneluxbaan richting de Keizer Karelweg, kan gebruik maken van de Sportlaan en de Van der Hooplaan. In de avonden en nachten geldt alleen de laatstgenoemde omleiding.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie