Politie doet onderzoek op het kruispunt van de Oranjebaan en de Bankrasweg.
Politie doet onderzoek op het kruispunt van de Oranjebaan en de Bankrasweg. Politie Amstelveen

(UPDATE) Politie zoekt getuigen van aanrijding motorrijders met dodelijk slachtoffer op Oranjebaan

1 juni 2021 om 10:15 Ongeval

AMSTELVEEN De politie is op zoek naar getuigen van een dodelijk ongeval dat zondagochtend om 9.25 uur plaatsvond op de kruising van de Oranjebaan en de Bankrasweg. Bij een aanrijding tussen twee motorrijders kwam een een 72-jarige man uit Amsterdam om het leven. De andere motorbestuurder (24) raakte ernstig gewond.  

De 24-jarige motorrijder kwam uit de richting van de Burgemeester Broersweg en reed in de richting van de Amstelslag. De andere motorrijder kwam uit de richting van de Oostermeerweg en reed in de richting van de Oranjebaan.

Na het ongeval zijn gealarmeerde hulpdiensten direct begonnen met het verlenen van eerste hulp. Ondanks hun inspanningen is het slachtoffer helaas komen te overlijden. Vanwege de ernst van het ongeval werd de Oranjebaan deels afgesloten om goed en uitgebreid onderzoek te doen. 

De politie heeft al al enkele getuigen gesproken en hun verklaring is direct opgenomen. Getuigen van de aanrijding die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht te bellen naar 0900-8844. Het Team Ernstige Verkeersongevallen heeft het onderzoek van poliutieteam Amstelveen overgenomen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie