Afbeelding
Schouwburg Amstelveen

Kaartverkoop Titanic de musical in Schouwburg Amstelveen nu al gestart

24 mei 2021 om 10:30 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen telt af tot het moment dat de theaterdeurenweer open mogen. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan het programma voor het nieuwe seizoen. Zo komt in februari ook Titanic de musical naar Amstelveen. De kaartverkoop voor het seizoen 2021-2022 gaat eind juni van start, maar de schouwburg laat weten dat de kaartverkoop voor de Broadwayhit Titanic nu al is begonnen.

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. Op 8, 9 en 10 februari 2022 is de met vijf Tony Awards bekroonde musical met onder andere René van Kooten en Mariska van Kolck te zien in Schouwburg Amstelveen.

FEESTELIJK VERTREK Op 10 april 1912 vertrok het meest luxueuze passagiersschip ter wereld uit Southampton voor haar eerste vaart naar New York. De 1301 passagiers en 941 bemanningsleden van de Titanic waren toen nog onwetend van wat ze te wachten stond. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardde in een strijd met het water. 

In de musical kan het publiek zien hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe en meedromen met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika. Ook maakt het publiek kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven, kapitein Smith en ontwerper Andrews, die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte. Check in voor een grootse musicalproductie met live-orkest en beleef de laatste dagen en uren aan boord van het meest legendarische schip ter wereld.

Kijk voor kaartverkoop en informatie op www.schouwburgamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie