Zo moet de A9 er eind 2026 uit zien.
Zo moet de A9 er eind 2026 uit zien. Rijkswaterstaat

Digitale informatiebijeenkomsten over werk aan de A9 bij Amstelveen (12 mei) en Ouderkerk (20 mei)

9 mei 2021 om 08:00 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN Het afgelopen jaar hebben Rijkswaterstaat en VeenIX voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Op woensdag 12 mei en donderdag 20 mei worden belangstellenden bijgepraat over de werkzaamheden die de komende maanden op de planning staan ter hoogte van Amstelveen en Ouder-Amstel en welke hinder dit oplevert voor de omgeving.

Omdat een fysieke bijeenkomst niet mogelijk is in verband met de coronamaatregelen, wordt online een presentatie gegeven die thuis op de computer te volgen is en waarbij ook vragen gesteld kunnen worden.
De online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan de verbreding van de A9 ter hoogte van Amstelveen vindt plaats op woensdag 12 mei om 20.00 uur. Aanmelden kan via deze link. De online informatiebijeenkomst over de werkzaamheden aan de verbreding van de A9 ter hoogte van Ouder-Amstel vindt plaats op donderdag 20 mei om 20.00 uur. Aanmelden kan via deze link.
Per e-mail wordt een bevestiging van deelname gestuurd, inclusief een agendaverzoek. In alle e-mails  staat ook de link naar de website waar het webinar te volgen is. Later inloggen kan ook. Het webinar kan worden teruggespoeld. Later terugkijken is ook mogelijk.

VRAGEN Het webinar duurt ongeveer 1,5 uur. Lammert Postma van Rijkswaterstaat, Dawn Tulling en Jara Brinkman van aannemer VeenIX, Carl Riechelman van de gemeente Amstelveen (12 mei) en Maurice van der Werff van de gemeente Ouder-Amstel (20 mei) vertellen tijdens de presentatie over de toekomstige werkzaamheden. Tijdens de presentatie kunnen kijkers vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen. Als de vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan wordt het antwoord via de mail gestuurd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie