Bestseller auteur presenteert Het Evacomplex bij boekhandel Libris Venstra.

1 mei 2021 om 12:30 Lokaal Deel je nieuws

Vlak voor de winkels weer zonder afspraak klanten mochten ontvangen bezocht thrillerschrijver Jeroen Windmeijer Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein in Amstelveen en ging in gesprek met Remco Houtepen over de recent verschenen thriller het Evacomplex.
Het Evacomplex is een pageturner pursang, een echte Whodunit en staat bij venstra inmiddels in de top 5 van de meest verkochte spannende boeken.
Windmeijer wordt wel vergeleken met Dan Brown, maar heeft imiddels zelf al een indrukwekkend stapel titels op zijn palmares.
Zijn boeken zijn onder andere vertaald in het Engels, Duits, Italiaans. Het gesprek tussen Jeroen Windmeijer werd opgenomen en is te bekijken via het YOUTUBE kanaal van Libris Venstra.

Over het Evacomplex

De internationaal befaamde slangendeskundige Frank van As werkt bij Naturalis, het natuurhistorisch museum in Leiden. Hij gebruikt zijn kennis echter ook in de kringen rond de charismatische voorganger van een mysterieuze gemeenschap, zonder te weten welk onheil hij daarmee over zichzelf – en over zijn vrouw Cat – afroept. Dat dringt pas tot hem door als de eerste dode is gevallen. Lukt het hun om zichzelf op tijd uit deze wurggreep te bevrijden?
Journaliste Magda Filippo stuit in de tussentijd op een alternatieve uitleg van het Bijbelse Genesisverhaal en de rol van Eva daarin. De gebeurtenissen lijken met elkaar verstrengeld te zijn, maar hoe? Haar spannende zoektocht leidt haar van wonderbaarlijke religieuze tradities naar eeuwenlang verborgen boodschappen in de Sixtijnse kapel. Zonder het te beseffen hebben zij zich allemaal in een slangenkuil begeven…
 

Het boek ligt bij Libris Venstra. Er zijn zelfs gesigneerde exemplaren. ( Zolang de voorraad strekt.)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie