Afbeelding
google maps

Circa 2.700 toeschouwers welkom bij EK hockey in Wagener Stadion

30 april 2021 om 16:35 Hockey

AMSTELVEEN Bij de Europese kampioenschappen hockey in juni zijn per dag ongeveer 2.700 toeschouwers welkom. Hockeybond KNHB meldt dat de voorverkoop inmiddels is gestart voor het toernooi voor zowel mannen als vrouwen dat op 4 juni begint in het Wagener Stadion.

“De afgelopen maanden hebben we met de landelijke en lokale overheid diverse scenario’s besproken. De gezamenlijke instanties hebben ons nu toestemming gegeven om de kaartverkoop te starten. We gaan er op dit moment vanuit elke dag een beperkt aantal toeschouwers toe te kunnen laten, wie weet is er eind mei nog wel wat meer mogelijk”, zegt Erik Gerritsen, algemeen directeur van de KNHB.

Bij de EK van 2017 in Amsterdam waren er dagelijks 9.500 toeschouwers aanwezig maar de coronamaatregelen staan dat in de weg. “Ook met een beperkter aantal toeschouwers zal de sfeer in het stadion geweldig zijn”, denkt Gerritsen, die al afspraken heeft gemaakt voor het geval de ontwikkelingen rond het coronavirus alsnog voor gesloten deuren zorgen. “Daar gaan we nu niet van uit, maar we garanderen in dat geval dat de kaartkopers hun geld terug krijgen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie