Afbeelding
PR

Zet een dierbare in het zonnetje en win een zonnebril voor allebei

30 april 2021 om 08:00 Zakelijk

AMSTELVEEN  Nu de zomer langzaamaan begint te naderen en de zon steeds meer gaat schijnen, is het voor velen weer tijd om de zonnebril vaker op te zetten. Een mooi moment voor Specsavers Amstelveen om klanten in het zonnetje te zetten met een gratis zonnebril ter waarde van 300 euro.

“Het afgelopen jaar kende veel uitdagingen, voor ons een reden om onze klanten te bedanken met een leuke winactie. Maar nog leuker is het dat klanten een dierbare in het zonnetje kunnen zetten door hem of haar op te geven voor de winactie. Denk bijvoorbeeld aan iemand die jou het afgelopen jaar veel heeft geholpen, veel voor een ander klaar stond, of iemand die een gewoon cadeautje verdient,” zegt Rob Walther, eigenaar Specsavers Amstelveen.

Iedereen die een bril of hoortoestel aankoopt in de maand mei maakt kans om een gratis zonnebril te winnen. En deze klanten kunnen vervolgens in een speciale box in de winkel ook nog iemand opgeven van wie zij vinden dat diegene een nieuwe zonnebril verdient. In juni zal Specsavers Amstelveen beide winnaars persoonlijk op de hoogte stellen van het nieuws.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie