Afbeelding
Politie.nl

Politie zoekt getuigen van steekincident bij speeltuin de Grote Beer

29 april 2021 om 10:36 Overig

AMSTELVEEN In de nacht van dinsdag 27 april op woensdag 28 heeft in een speeltuin bij de Grote Beer in Amstelveen een steekincident plaatsgevonden. Een 16-jarige jongen raakte hierbij gewond en moest vervolgens in het ziekenhuis behandeld worden. De recherche doet onderzoek naar het incident en komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien en/of gehoord hebben.

Het slachtoffer was die nacht rond 01.00 uur in het speeltuintje toen hij werd aangevallen door een grote groep jongens. Vermoedelijk zo’n twintig man mishandelden het slachtoffer zwaar en hij werd op een gegeven moment zelfs gestoken. Ook stalen de jongens persoonlijke eigendommen van het slachtoffer. Vervolgens sloeg de groep op de vlucht en bleef het slachtoffer gewond achter. Hij wist hulp in te schakelen en werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

GETUIGEN GEZOCHT Wat er precies in het speeltuintje heeft plaatsgevonden en waarom het slachtoffer zo mishandeld is, staat nog niet vast. De recherche komt daarom graag in contact met mensen die meer weten over dit steekincident. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook is het mogelijk om via een tipformulier beeldmateriaal ter beschikking te stellen aan de politie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie