Afbeelding
Rijkswaterstaat

Burgemeester Rijnderslaan tot 14 mei in beide richtingen afgesloten

28 april 2021 om 16:50 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN De Burgemeester Rijnderslaan is van woensdag 28 april tot en met vrijdag 14 mei in beide richtingen afgesloten tussen 7.00 en 19.00 uur. In de avonden en nachten, tussen 19.00 en 7.00 uur, is de weg alleen open vanaf de Keizer Karelweg richting de Beneluxbaan. De andere kant is dicht.
In opdracht van Rijkswaterstaat verbreedt aannemer VeenIX de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is het soms nodig om ook lokale wegen korte periodes af te sluiten.
DAMWANDEN VeenIX is vandaag begonnen met het plaatsen van damwanden langs de Burgemeester Rijnderslaan. In verband met de veiligheid van de weggebruikers en de werknemers is het nodig om deze weg tijdens deze werkzaamheden af te sluiten. Omdat de werkzaamheden overdag plaatsvinden in verband met de geluidsoverlast, wordt de weg overdag afgesloten.
RIOLERING In dezelfde periode werkt VeenIX overdag aan het rioleringssysteem op de Burgemeester Rijnderslaan. Hierdoor is één kant, vanaf de Beneluxbaan richting de Keizer Karelweg, niet beschikbaar voor het verkeer. Tussen woensdag 28 april en vrijdag 14 mei is de Burgemeester Rijnderslaan tussen 19.00 uur en 7.00 uur alleen open vanaf de Keizer Karelweg richting de Beneluxbaan.
OMLEIDING Verkeer vanaf de Keizer Karelweg richting de Beneluxbaan wordt omgeleid via de Van der Hooplaan en de Sportlaan. Het verkeer komende vanaf de Beneluxbaan richting de Keizer Karelweg, kan gebruik maken van de Sportlaan en de Van der Hooplaan. In de avonden en nachten geldt alleen de laatstgenoemde omleiding.
Omleidingskaart afsluiting Burgemeester Rijnderslaan. Hierboven omschreven

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie