Afbeelding
Photo by Markus Spiske on Unsplash

Vijf giveaways voor een wielerfan

14 april 2021 om 15:47 Partnercontent

Deze zomer barst het wielerfeest weer in al haar glorie los. Wielerfans kunnen dan ook niet wachten tot de Tour de France begint op 26 juni. Wil jij je de wielren- fanatiekelingen in je omgeving alvast in de stemming brengen en ze verrassen met een leuke giveaway? Lees dan verder voor inspiratie. 

Sleutelhanger 

Een kleine maar fijne giveaway voor een fietsfanaat is een gepersonaliseerde sleutelhanger. Kies voor een sleutelhanger in de vorm van een fiets of ga voor een sleutelhanger die tegelijkertijd functioneel is. Er bestaan namelijk fietssleutels die ook fungeren als reparatieset. In deze sleutelhangers vind je alle middelen om een band mee te plakken. Handig voor als je langs de weg staat met een lekke band. Hier zal de ontvanger van dit geschenk je dankbaar voor zijn!

Bidons 

Met een bidon als giveaway voor een wielerfan sla je de plank nooit mis. Door een originele bidon te bedrukken en cadeau te geven en bijvoorbeeld zelf te bedrukken met een mooi ontwerp, wordt voldoende water drinken tijdens een fietsrit nog makkelijker en leuker. Het is namelijk ontzettend belangrijk om gehydrateerd te blijven en je energiereserve door middel van suikerwater op pijl te houden tijdens het fietsen. Een bidon cadeau geven is dus leuk en handig tegelijkertijd.

Fietsboeken

Vind de ontvanger van jouw giveaway lezen over fietsen net zo leuk als het fietsen zelf? Dan is een fietsboek het ideale cadeau. Zo heeft Wilfried de Jong, schrijver en fervent fan van de wielersport, een boek geschreven waarin hij je meeneemt in de mooiste en spannendste etappes uit de wielergeschiedenis. Voor iemand die liever biografieën leest over nationale en internationale topwielrenners zoals Tom Dumoulin en Peter Sagan, is er ook voldoende keuze in de boekenwinkels of webshops.

Speciaalbier

Denk je aan wielrennen? Dan denk je meteen aan een wielercafé waar wielerfans onder het genot van een speciaalbiertje naar een koers kijken. Bier en een spannende etappe zijn dus onlosmakelijk aan elkaar verbonden en het perfecte cadeau voor een wielerfanaat. Maak het speciaalbier cadeau nog specialer door bier te kiezen uit de streken waar verschillende etappes plaatsvinden. Is de ontvanger van het cadeau fan van Belgische etappes? Koop dan een heerlijk dubbel- of blond biertje bij een brouwerijen die gelegen zijn langs de wegen van de Ronde van Vlaanderen.

Wielerpetjes

Een wielerfan maak je ook altijd blij met een mooi wieleraccessoire. Wat dacht je van een uniek wielerpetje bedrukken? Dit is een alternatief voor een bandana. Je draagt de katoenen wielerpet tijdens een fietstocht onder je helm om zweet- en regendruppels op te vangen. Daarnaast kun je de wielerpet ook gebruiken tegen de felle zon en als mode accessoire. Bijvoorbeeld wanneer je in de zomer op een bloedheet terras zit of wanneer je langs de weg je favoriete wielrenners aanmoedigt. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie