Afbeelding
Shutterstock

Digitale talentenmarkt Koningsdag 2021: Maak een oranje-video en win 500 euro voor je club

12 april 2021 om 14:30 Activiteiten

AMSTELVEEN  – Op Koningsdag, dinsdag 27 april, is er opnieuw geen vrijmarkt. Toch kunnen de kinderen in Amstelveen hun talent aan de buurt laten zien en een mooi geldbedrag verdienen. Wie bijvoorbeeld prachtig piano of viool speelt, de sterren van de hemel zingt, goed is in turnen of een toffe voetbaltruc kent, kan dat laten zien in een video en deze insturen via de nieuwe website www.amstelveenkleurtoranje.nl

WIN VOOR DE CLUB “De vrijmarkt is voor kinderen vaak een plek om te laten zien wat ze kunnen. Helaas kan die ook dit jaar niet gehouden worden. Daarom hebben we met Stichting Amstelveen Oranje een alternatief bedacht: de digitale talentenmarkt ‘Amstelveen kleurt oranje’. Kinderen kunnen – met toestemming van hun ouders – hun talenten laten zien in een leuke oranje-video van maximaal één minuut. En ja, daar kunnen ze ook een mooi geldbedrag mee verdienen. Niet voor henzelf, maar voor hun club of voor een goed doel”, vertelt Marloes Smit, bestuurslid van Stichting Amstelveen Oranje.

PRIJZENGELD De prijzen zijn nu vastgesteld op 150 euro voor de derde plaats, 250 euro voor de tweede plaats en 500 euro voor de winnaar. “Maar vind je deze actie nou helemaal te gek, dan kunnen kijkers, opa’s, oma’s, buren en plaatsgenoten de actie steunen en een donatie doen via de website www.amstelveenkleurtoranje.nl. Het totale geldbedrag wordt verdeeld onder de winnaars, waardoor het volledig terechtkomt bij de door hen uitgekozen lokale club, muziekschool of goed doel.”

JURY De winnaars worden gekozen door een professionele jury. De geldbedragen worden via een symbolische cheque door de kinderen zelf overhandigd aan de betreffende club of aan een lokaal goed doel. “Samen bedenken ze wat ze met het geld willen doen. Een sportdag organiseren, bankjes langs het veld of nieuwe instrumenten of attributen. Alles kan en alles mag!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie