Eerste fietsmarathon tegen Eenzaamheid

8 april 2021 om 15:57 Activiteiten Deel je nieuws

Eerste fietsmarathon project in Amsterdam op vrijdag 9 april 2021.

Amsterdam - De eerste fietsmarathon project in Amsterdam wordt gehouden op vrijdag 9 april 2021. Amsterdam heeft de primeur. Het wordt georganiseerd door de studenten van de Hogeschool van Amsterdam in samenwerking met Fietsmaatjes om het gevoel van eenzaamheid te verminderen onder zowel jongeren als ouderen in de regio Amsterdam zuid, met speciaal omgeving de Rivierenbuurt.

Het coronavirus of COVID-19 heeft een redelijk grote impact gehad op niet alleen ons, maar ook op iedereen in onze directe omgeving. Voor ons laatste project in de opleiding is er gekozen voor een leuk, uitvoerbaar project op te zetten die voor alle partijen een leuke dag verzorgt.

Fietsmaatjes Amstelveen

Fietsmaatjes Amstelveen gaat op 9 april 2021 duo-fietsen beschikbaar stellen, zodat er een leuke dag/leuke fietstocht bezorgd kan worden voor de jongeren en ouderen. Natuurlijk staat de veiligheid boven alles. De fietsen zijn voorzien van een spatscherm tussen de deelnemers, zo kan er toch veilig gefietst worden. Lekker samen genieten op de fiets. Vooral in deze moeilijke tijd. Genieten van de onderlinge gesprekken in een leuke omgeving en iedereen blijft lekker in beweging.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie