Sofie Jansen, Gerda Vermeer en Conny Vingerling, begeleiders Kindcentrum.
Sofie Jansen, Gerda Vermeer en Conny Vingerling, begeleiders Kindcentrum. Piet Vingerling

Kindcentrum de Weidevogel,als school even niet lukt.

2 april 2021 om 17:00 Lokaal Deel je nieuws

In Nederland gaan alle kinderen naar school, volkomen normaal vinden we dat.
Toch zijn er nogal wat kinderen die vastlopen op school, ondanks alle inspanningen van de kinderen zelf, van de school en van de ouders. De teleurstelling en de zorgen die hier omheen ontstaan, zijn vaak groot en onzichtbaar! 

Kindcentrum de Weidevogel biedt via een onderwijsarrangement  ondersteuning op maat aan leerlingen van het basisonderwijs in de regio Aalsmeer/Uithoorn/Amstelveen. Er wordt gewerkt in kleine groepen en ingezet op het vergroten van plezier in het leren en ontdekken en vertrouwen dat school (weer) fijn kan zijn. Het gaat om arrangementen van 3 of 6 maanden, altijd opgezet in nauw overleg met alle betrokkenen.
De begeleiding gebeurt door drie zeer ervaren professionals. Twee van hen hebben jarenlange ervaring in het Speciaal Onderwijs, de derde is orthopedagoog en werkzaam bij de Zorgcoach in Amsterdam.

Aanmelding van een leerling loopt altijd via de school. Dus informeer ook bij de school van uw kind naar de mogelijkheden!

Gestart als pilot!
Kindcentrum De Weidevogel is vanaf begin maart van start gegaan als pilot. Dat wil zeggen dat er tot aan de zomervakantie nog geen kosten aan een aanmelding zijn verbonden en we door de eerste ervaringen ons aanbod nog beter kunnen gaan afstemmen op wat kind en school nodig hebben.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Kindcentrum de Weidevogel,
Middenweg 6 BP, Amstelveen.
Tijdens de pilot (tot aan de zomervakantie) zijn we op maandag en dinsdag voor de kinderen open. We zijn via onderstaand emailadres de hele week bereikbaar!

www.kindcentrumdeweidevogel.nl

info@kindcentrumdeweidevogel.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie