PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Amstelveen

Restaurant Aan de Poel dolblij met behoud twee Michelin-sterren: ‘Positief puntje in deze tijd’

Overig
Foto: Archief BDU/Naomi Heidinga
3 apr 2021, 10:00
Chefkok Stefan van Sprang van restaurant Aan de Poel.
Chefkok Stefan van Sprang van restaurant Aan de Poel.
AMSTELVEEN

Chefkok Stefan van Sprang van het Amstelveense restaurant Aan de Poel is dolblij dat de zaak zijn twee Michelin-sterren behoudt. ‘’Een positief puntje in deze vanwege corona moeilijke tijd,” noemt hij de hernieuwde erkenning voor de kwaliteit van het restaurant. Maandag vond de jaarlijkse uitreiking van de Michelin-sterren plaats. Dat Aan de Poel wederom weer twee sterren kreeg, is volgens  van Sprang geen vanzelfsprekendheid. ‘’Je moet er ieder jaar weer hard voor werken.’’

Restaurant Aan de Poel bestaat sinds 2007. In 2008 kreeg het restaurant van Stefan van Sprang en Robbert Veuger zijn eerste Michelin-ster, in 2012 gevolgd door de tweede. Het restaurant wist sindsdien zijn twee Michelin-sterren steeds te behouden.

Deel dit artikel via: