Afbeelding
KWF Amstelveen

Collecteteam KWF Amstelveen zoekt wijkhoofden en collectanten

2 april 2021 om 07:30 Overig

AMSTELVEEN Het collecteteam van KWF Kankerbestrijding uit Amstelveen is alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de nationale collecteweek van 5 tot en met 11 september. Vanwege de Covid-19 pandemie is het momenteel nog onzeker hoe en in welke vorm(en) er precies gecollecteerd kan gaan worden. “Het zou geweldig zijn als we dit jaar weer een normale collecteweek hebben waarin een groot aantal enthousiaste collectanten langs de deuren kan gaan”, aldus Bas Gijsbers, secretaris van het collecteteam uit Amstelveen. 

Het KWF collecteteam is momenteel op zoek naar nieuwe wijkhoofden, huis-aan-huis collectanten en ‘thuis-collectanten’, oftewel: collecteren zonder de deur uit te gaan. Als thuis-collectant krijg je een persoonlijke QR-code die via Whatsapp, Facebook en/of e-mail kan worden gedeeld met familie, vrienden, kennissen en buren zodat zij een gift aan KWF Kankerbestrijding kunnen geven.

“De digitale collecte neemt momenteel een enorme vlucht en we hopen deze manier van collecteren in Amstelveen ook naar een hoger niveau te tillen”, aldus Bas Gijsbers. “Als wijkhoofd ben je verantwoordelijk voor een bepaalde wijk in Amstelveen en stuur je gemiddeld tien collectanten aan die met de collectebus langs de deuren gaan. Je deelt onder andere de collectematerialen uit aan je collectanten en beheert de looproutes. Aan het einde van de collecteweek zorg je ervoor dat alle collectematerialen weer ingeleverd worden.”
Meer info en/of aanmelden kan via info@kwf-amstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie