Afbeelding
Eigen foto

Zorgcomplimenten voor medewerkers GGZ in Geest Amstelmere

29 maart 2021 om 16:50 Corona

AMSTELVEEN Alle zorgmedewerkers van Amstelmere werden maandag in het zonnetje gezet met een zorgcompliment. Manager Hans Visser zorgde voor een warm welkom en de overhandiging van de 275 zorgcomplimenten gebeurde buiten onder omstandigheden die corona-proof waren. Trots vertelde hij dat het huis nu vrij is van corona. Wat dat betreft is de preventie met de vaccinatie op het gewenste niveau.


Amstelmere is een GGZ-instelling die gespecialiseerd is in psychiatrische zorg aan jongeren, volwassenen en ouderen. Ieder mens is uniek, heeft een eigen persoonlijke situatie en omgeving en dat vereist voor maatwerk in de aanpak. Afgestemd op lichaam en geest en volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Afhankelijk van de ernst en het stadium van de klachten wordt hulp geboden van preventie, het volgen van trainingen en therapieën, poliklinische hulp, dagbehandeling tot opname in de kliniek.
Amstelmere biedt hulp bij bijvoorbeeld heftige angsten zonder dat er direct gevaar is, depressie, persoonlijkheidsproblematiek, psychische problemen ten gevolge van trauma of aan mensen met een psychotische stoornis.
Helponsuitdebrand.com heeft het initiatief genomen om mensen die in de Amstelveense zorg werken een pluim te geven door het uitreiken van een zorgcompliment. Het compliment bestaat uit een luxe blikje St. Urbanus Chocolade met een zware reep van 200 gram en een bedankkaart. Nog tot eind maart kan gedoneerd worden, zodat alle 5.000 zorgmedewerkers in Amstelveen zo’n compliment kunnen krijgen. Scan de qr-code of ga naar de website.


 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie