Rust, ruimte en overzicht bij wonen en thuiswerken
Rust, ruimte en overzicht bij wonen en thuiswerken Sanne Bender - Gelukkig op Orde

Nationale opruimweek: kickstart voor rust en overzicht bij wonen en thuiswerken

16 maart 2021 om 16:34 Algemeen Deel je nieuws

Opruimcoach en organizer Sanne Bender van Gelukkig op Orde geeft wegens de Nationale Opruimweek van 22 tot en met 26 maart, deze maand vier ‘Kickstarts opruimen’ weg. Zo helpt ze meer mensen aan rust, ruimte en overzicht in hun huis, thuiswerkplek en agenda. 

Sanne vertelt: “Als je veel spullen in huis hebt, die ook nog eens niet handig georganiseerd zijn, kun je er als een berg tegenop zien om dat aan te pakken. Soms zie je ook gewoon niet hoe je spullen handig kunt opruimen en organiseren. Nu zoveel mensen thuis zijn en vanuit huis werken, is rommel in huis vaak een extra bron van onrust, terwijl je huis toch vooral een fijne plek moet zijn. En doordat werk en privé steeds meer door elkaar lopen, ervaren veel mensen het verdelen van hun tijd en ruimte ook als knap lastig.”

Tips - Om mensen coronaproof te helpen, geeft Sanne via een telefonisch kickstart opruimgesprek, tips om hun huis, thuiswerkplek of tijdsbesteding beter op orde te krijgen. Er gaan een paar korte vragen aan vooraf, zodat ze een op maat gesneden advies kan geven. Opgeven voor gratis, vrijblijvende deelname kan via www.gelukkigoporde.nl/gratis.

Gelukkig op Orde - Opruimcoach en organizer Sanne Bender werkt met haar bedrijf Gelukkig op Orde in Amstelland en Meerlanden en de Ronde Venen. Mensen die last hebben van te veel spullen en te weinig ruimte in huis of agenda, helpt ze zowel aan huis, via een online programma, als met een combinatie van beide. Sanne is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO) die iedere eerste week van de lente de Nationale Opruimweek organiseert.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie