Afbeelding
Van Nieuwkerk

Van Nieuwkerk heropent Mazda en Honda showroom

11 maart 2021 om 07:00 Zakelijk

AMSTERDAM Honda en Mazda-dealer Automotive-centre van Nieuwkerk heeft zijn showrooms heropend. Nadat de overheid winkelen op afspraak heeft toegestaan, zijn klanten weer welkom nieuwe auto’s te komen bekijken en testen. De vestiging aan de Hoogoorddreef 41 in Amsterdam is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur op afspraak te bezoeken.

BAK KOFFIE De Amsterdamse dealer is blij dat de klanten weer verwelkomd kunnen worden. “We zijn de afgelopen weken veel bij klanten langs gegaan om onze auto’s te kunnen tonen. Deze service blijven we graag aanbieden, maar het is ook heel fijn iemand met een lekkere bak koffie in onze showroom te kunnen ontvangen!”, aldus Ruben, één van de verkoopadviseurs van Van Nieuwkerk.

CORONAPROOF Klanten worden in de filialen van Van Nieuwkerk coronaproof ontvangen. De richtlijnen van het RIVM worden nauwkeuring nageleefd. Daarnaast worden auto’s tussen de verschillende klantbezoeken hygiënisch gereinigd, zijn de panden extra geventileerd en draagt iedereen mondkapjes. Vindt een klant het toch te spannend om langs te komen, dan biedt Van Nieuwkerk diverse mogelijkheden om de modellen toch te kunnen laten zien. De verkoopadviseurs kunnen de auto met een proefrit-aan-huis langsbrengen, een videopresentatie geven of een offerte op afstand maken.

KORTING Van Nieuwkerk maakt het in de maand maart extra aantrekkelijk een nieuwe Honda of Mazda aan te schaffen. Op alle voorraadauto’s wordt minimaal 1.000 euro korting gegeven, oplopend tot meer dan 5.000 euro op sommige modellen. Alle actiemodellen zijn terug te vinden op de website van de dealer, www.vannieuwkerk.nl. Daarnaast biedt Van Nieuwkerk de klant een hele speciale eerste rit met de nieuwe auto. Die krijgt bij aanschaf in maart namelijk een hotelovernachting voor twee personen cadeau. Een leuk extraatje om te vieren dat Van Nieuwkerk weer open is en een actie waarmee de zwaar getroffen horeca een beetje wordt ondersteund.

VIP-PAS Als klap op de vuurpijl geeft Van Nieuwkerk al zijn nieuwe klanten in maart ook nog een 1-jaar geldige VIP-pas. Alle reden dus om de dealer snel een bezoek te brengen. Plan de afspraak wel vooraf in om aan de overheidsverplichtingen te voldoen. Bekijk voor meer informatie de website www.vannieuwkerk.nl of neem telefonisch contact op via 020-4683341.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie