PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Amstelveen

Winkelen op afspraak kan ook in Amstelveen bij Action, Hema, C&A en diverse andere zaken

Winkels
Foto: Foto gemeente Amstelveen
3 mrt 2021, 15:40
In Stadshart Amstelveen hebben onder meer Blokker, Action, Hema en boekhandel Venstra de deuren geopend voor winkelen op afspraak.
In Stadshart Amstelveen hebben onder meer Blokker, Action, Hema en boekhandel Venstra de deuren geopend voor winkelen op afspraak.
AMSTELVEEN

Winkelen op afspraak is sinds 3 maart mogelijk in zogenaamde niet-essentiële winkels. In Stadshart Amstelveen hebben onder meer Blokker, C&A, Action, Hema en boekhandel Venstra de deuren geopend om op afspraak de door het kabinet toegestane strikt gelimiteerde hoeveelheid klanten te ontvangen. Dit naast de bestel- en afhaalservice die de winkels bieden. Vooral bij de Action-filialen waren de beschikbare tijdslots voor winkelen op afspraak voor de eerste dagen al snel volgeboekt. Naast de winkels die wel van de mogelijkheid van winkelen op afspraak gebruik maken, zijn er ook diverse zaken die het bij de bestelservice houden, zoals de Bijenkorf. 

Voor het winkelen op afspraak gelden diverse regels. Klanten moeten minimaal 4 uur van te voren online of telefonisch een afspraak voor een bepaald tijdslot te maken bij de betreffende winkel. Per winkel mogen maximaal 2 klanten per verdieping aanwezig zijn. De afspraken zijn in de meeste gevallen voor tien minuten. De C&A hanteert echter om..

Deel dit artikel via: