Afbeelding
AmstelveenSport

‘Saskia van der Meer Familie Wandeldag’ vernoemd naar buurtsportcoach

3 maart 2021 om 07:32 Overig

AMSTELVEEN Saskia van der Meer nam vrijdag 26 februari afscheid als buurtsportcoach bij AmstelveenSport. Bij het afscheid kondigde directeur Heleen van Ketwich Verschuur aan dat er, ter ere van alles wat Saskia voor de sport in Amstelveen betekend heeft, vanaf nu een jaarlijkse ‘Saskia van der Meer Familie Wandeldag’ georganiseerd wordt.

Deze wandeldag zal elk jaar op 21 maart plaatsvinden, te beginnen in 2022. Dit nieuwe evenement zal net als Saskia vele Amstelveners stimuleren om meer te gaan bewegen.

Saskia van der Meer heeft zich 19 jaar lang vol energie ingezet voor sportstimulering in Amstelveen. Zij is bekend van haar werk voor projecten als ‘Fietsmaatjes’, ‘Elke Stap Telt’, ‘Jump In’ en ‘Groep 6 On The Move’ waarbij zij zowel de jeugd als ouderen op verschillende manieren enthousiast maakte om te gaan bewegen. AmstelveenSport zal de tomeloze inzet van Saskia missen, maar is er van overtuigd dat zij als vrijwilliger bij de vereniging of in haar directe omgeving nog heel veel mensen in beweging zal blijven brengen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie