De pak-een-zaktraining is populair. Zo krijgen de kinderen de eerste beginselen van het boksen onder de knie.
De pak-een-zaktraining is populair. Zo krijgen de kinderen de eerste beginselen van het boksen onder de knie. Joop Touw
Foto’s

Jeugd leeft zich uit in vakantie

23 februari 2021 om 15:00 Activiteiten

AMSTELVEEN Amstelveense jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen nog de rest van de week sporten en dansworkshops volgen. Maandag was de aftrap van een week vol activiteiten. Op het buitenterrein bij zwembad De Meerkamp werd fanatiek gesport en gedanst. AmstelveenSport, stichting OurFuture Face en jongerenwerk van de gemeente bieden deze week boksen, dansen of lekker zweten tijdens een bootcamp aan. Het kan allemaal tot en met vrijdag 26 februari.

Frank Berkhout, wethouder Onderwijs en Jeugd: “Heerlijk om te zien hoe jongeren met dit mooie weer eindelijk de zinnen kunnen verzetten. Er is echt alles op alles gezet om te kijken wat we wel voor jongeren konden organiseren, binnen de coronaregels. Uit mijn gesprekken met jongeren, bleek met elkaar sporten hoog op het verlanglijstje te staan. Met dank aan AmstelveenSport en Future Face is dat gelukt.”

Alle activiteiten vinden buiten plaats in kleine groepjes en er zijn maatregelen getroffen om aan de regels te voldoen. Inschrijven op www.ourfutureface.com

Krokusvakantie activiteiten
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie