Afbeelding
helponsuitdebrand.com

Meer dan 1.500 zorgcomplimenten uitgedeeld

17 februari 2021 om 17:00 Corona

AMSTELVEEN De actie zorgcompliment 2021 van helponsuitdebrand.com is 1 januari van start gegaan en duurt nog tot 31 maart. Het doel is aan alle mensen die in Amstelveen in de zorg werken een compliment uit te delen. Voor elke ontvangen 4 euro kan één compliment uitgedeeld worden. Een compliment bestaat uit een luxeblikje met een flinke chocoladereep van 200 gram en een bedankkaart. De actie komt voort uit een notariskantoor dat blikjes St. Urbanuschocolade afnam en vroeg deze als zorgcompliment af te leveren bij Ziekenhuis Amstelland. Twee bedrijven volgden dat voorbeeld en zo is het idee ontstaan. 

Bij de start op 1 januari stond de teller op 740 complimenten en inmiddels is dat meer dan verdubbeld. Daardoor konden in januari zorgcomplimenten worden uitgedeeld aan acht locaties van de wijkzorg van Amstelring, Ons Tweede Thuis Westwijk, Brentano, ‘t Huis aan de Poel en de Ambulancedienst Amstelveen. Ook staan er complimenten gepland voor Zonnehuis Westwijk en de brandweer Amstelveen. De overhandiging gebeurt buiten met inachtneming van de coronamaatregelen. Het is hartverwarmend om te zien met welk een enthousiasme de complimenten in ontvangst worden genomen.

De organisatie wil graag meer mensen blij maken, want met 1.566 complimenten zijn lang niet alle mensen die in de zorg in Amstelveen werken bereikt. Dat zijn al gauw zo’n 5.000 personen. Wie zijn of haar waardering voor de zorg wil uitdrukken in een compliment, kan meedoen en één of meer complimenten cadeau geven.

Kijk daarvoor op https://www.helponsuitdebrand.com/actie-zorgcompliment-doneren.

STATIEGELD In de maand februari is het ook mogelijk om statiegeldbonnen te schenken aan de actie Zorgcompliment 2021. Dat kan bij vier filialen van Albert Heijn: Middenhoven, Groenhof, Westwijk en Aalsmeer.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie