Duikers van S Diving en Amphora leggen de laatste hand aan schoonmaak buitenbad De Meerkamp om 17 februari open te kunnen.
Duikers van S Diving en Amphora leggen de laatste hand aan schoonmaak buitenbad De Meerkamp om 17 februari open te kunnen. AmstelveenSport
UPDATE

Opening buitenbad van De Meerkamp uitgesteld naar 17 februari

10 februari 2021 om 15:30 Overig

AMSTELVEEN Vanwege de lage temperaturen gaat het buitenbad van zwembad De Meerkamp enkele dagen later open dan gepland. Vanaf woensdag 17 februari is banenzwemmen buiten mogelijk. Dankzij een financiële bijdrage van de gemeente kan AmstelveenSport het mogelijk maken dat Amstelveense zwemmers in de wintermaanden buiten kunnen banenzwemmen. Uit onderzoek is gebleken dat er veel animo is voor het banenzwemmen in het buitenbad. 

Het buitenbad is vanaf woensdag 17 februari elke dag van 8.00 tot 17.00 uur geopend en er kunnen elk uur 24 bezoekers zwemmen. Alle bezoekers zwemmen maximaal 55 minuten, zodat de wisseling coronaproof kan verlopen. Het water van het buitenbad heeft een comfortabele temperatuur van 21 graden Celsius en er wordt uitsluitend banen gezwommen.

Ook scholen en verenigingen zijn welkom in het buitenbad. Er zijn enkele uren speciaal gereserveerd voor verenigingen waarin zij kunnen banenzwemmen met hun leden. Scholen met kinderen jonger dan 18 jaar kunnen hun gymles in het buitenbad geven.

RESERVEREN Online reserveren van een bezoek aan het buitenbad kan op meerkamp.nl/ of telefonisch: 088-8585185. De Meerkamp adviseert op tijd te reserveren, want verwacht wordt dat de animo groot is. Voor meer informatie: www.meerkamp.nl, of via info@meerkamp.nl, of 088-8585185.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie