Afbeelding
Eigen foto

Il Caffè viert coronaverjaardag met de hele maand acties

2 februari 2021 om 13:01 Zakelijk

AMSTELVEEN Il Caffè, het café-restaurant op de studentencampus Uilenstede, wordt vandaag 6 jaar. Ondanks alle beperkingen vieren de enthousiaste werknemers de verjaardag ‘…de hele maand en vol met clichés in een modern jasje. We vieren het uitbundig’, aldus de instagrampagina van het bedrijf. Maar een verjaardag in coronatijd is anders dan voorheen, zeker voor een horecagelegenheid.

“Yes, we zijn jarig. Wat gaat de tijd toch snel,” aldus Wieb de Boer, werkzaam in het bedrijf. “Juist deze verjaardag is van grote symbolische waarde voor ons. Precies een jaar geleden vierden we ons vijfjarig bestaan, dit was het laatste feestje wat we vierden zonder beperkingen.” De tegenstellingen waren nog nooit zo groot. Een feestje vieren terwijl er zoveel vervelende gebeurtenissen zijn, lijkt een lastige opgave. De Boer: “Juist in een moeilijke tijd is het belangrijk om zelf de slingers op te hangen en niet bij de pakken neer te zitten. Ook wij willen dit niet en zullen onze verjaardag niet ongemerkt voorbij laten gaan.”

De mensen van Il Caffè zijn altijd positief gebleven tijdens de crisis. Ook nu zijn ze enthousiast. “Wie jarig is trakteert”, zegt chefkok Verborg. “Als je deze week bestelt (woensdag, donderdag en vrijdag, red.) ontvang je een gratis punt cheesecake. Het is ons meest populaire dessert, dus de orders stromen al binnen.” De hele maand zijn er acties: er is een nieuw take-out menu,12 februari een Birthday Bingo, kaasfondue op Valentijnsdag, de 18e een online whiskyproeverij mét bites en op 25 februari steken ze de barbecue aan. Daarnaast is de hele maand februari een speciaal viergangendiner te bestellen. Dat belooft een mooie verjaardag te worden.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie