Afbeelding
Pixabay

Leren omgaan met zorgen en stress in gratis training

1 februari 2021 om 13:00 Zorg

AMSTELVEEN Het is nu een tijd die veel zorgen met zich mee brengt. Veel mensen ervaren extra stress. Wie op zoek is naar meer balans in het eigen leven en wil leren omgaan met zorgen en stress kan deelnemen aan de gratis training ‘Ontspanning in Zicht’ van Participe Amstelland geeft inzichten en biedt houvast.

De training wordt gegeven door maatschappelijk werker Aksana van Maanen en bestaat uit vier wekelijkse sessies. De training heeft een terugkerend programma waardoor ‘instappen’ iedere week mogelijk is. Aan de training zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is wel noodzakelijk: vanwege de coronamaatregelen is nu maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vanaf 17 februari is de training elke woensdag van 9.30 tot 11.30 uur in kantoor Participe Amstelland, dr. Willem Dreesweg 2 in Amstelveen. Aanmelden voor de training kan via www.participe-amstelland.nu of neem contact op met team.amstelveen@participe.nu of 020-5430440. Op de website is ook meer informatie te vinden over Ontspanning in Zicht. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie