Afbeelding
AmstelveenSport

Gymles in de huiskamer met AmstelveenSport

12 januari 2021 om 07:10 Overig

AMSTELVEEN De basisscholen zijn vanwege de lockdown gesloten. De leerkrachten en ouders doen hun best de leerlingen van thuisonderwijs te voorzien. De gymles is eigenlijk de enige les die echt vervalt. Daarom ondersteunt AmstelveenSport de basisscholen met online beweegonderwijs voor de leerlingen. In de week van 11 januari wordt er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 11.30 uur exclusief voor basisschoolleerlingen live gymles gegeven via Youtube.

Natuurlijk zijn de lessen aangepast op gymles in de huiskamer en kunnen de kinderen er veilig aan meedoen. Na de live opnames blijven de video’s beschikbaar en kunnen de kinderen de gymlessen ook op een ander tijdstip volgen. Daarnaast heeft AmstelveenSport beweegganzenbord laten ontwikkelen. Met dit digitale, op het aloude ganzenbord gebaseerde spel, kunnen kinderen met hun ouders spelenderwijs bewegen. Zo blijven dus zelfs de ouders in deze tijd actief.

Tenslotte biedt AmstelveenSport beweegvideo’s voor alle leeftijden. Op bewegen.amstelveensport.nl staan er voor ouders en kinderen diverse video’s waarmee ze thuis in beweging kunnen blijven. Voor advies en informatie over de mogelijkheden om tijdens de lockdown te blijven bewegen, kan via beweegcoach@amstelveensport.nl contact opgenomen worden met de buurtsportcoaches van AmstelveenSport.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie