Afbeelding
Gemeente Amstelveen

Burgemeester en wethouder bezorgen wenskaarten bij zorginstellingen

6 januari 2021 om 07:10 Maatschappelijk

AMSTELVEEN Burgemeester Tjapko Poppen en wethouder Zorg en Welzijn Marijn van Ballegooijen bekijken de slingers met wenskaarten geschreven door Amstelveners voor het zorgpersoneel. Het College van B en W riep Amstelveners in december op om de zorg een nieuwjaarswens te sturen. Met de actie ‘Wenskaarten voor De Zorg’ konden inwoners zorgmedewerkers een hart onder de riem steken. 

De honderden kaarten hingen de afgelopen tijd in de wensbomen bij elf winkelcentra en werden gisteren door de burgemeester en wethouder bezorgd bij de zorginstellingen. Wethouder Van Ballegooijen: “Deze actie staat symbool voor onze dankbaarheid aan een ieder die zich dit jaar voor de zorg heeft ingezet, als werkende, vrijwilliger of mantelzorger. Bij verzorgingstehuis ’t Huis aan de Poel en Ons Tweede Thuis, waar ik de wenskaarten uitreikte, vonden ze het fantastisch om zo door de inwoners in het zonnetje te worden gezet.” Burgemeester Tjapko Poppens: “Met deze wenskaarten willen we onze waardering voor de mensen in de zorg uitspreken. De medewerkers van Ziekenhuis Amstelland en Gezondheidscentrum Duizendblad, waar ik de wenskaarten overhandigde, vonden het een hartverwarmende actie.”

Volgende week staat in het Amstelveens Nieuwsblad een hele pagina met daarop een selectie uit de vele vaak zelfgemaakte wenskaarten. Kijk ook op www.beleefamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie