Edison winnares Roxeanne Hazes naar Amstelveen

27 februari 2018 om 00:00 Activiteiten

De ongekroonde koningin van de polderglamour komt naar Amstelveen! En ze wordt deze avond ook nog eens bijgestaan door LAKSHMI: door het succes van hun eerste gezamenlijke shows is de tour van Roxeanne Hazes en LAKSHMI uitgebreid tot een avond met twee volwaardige shows. De dames kenmerken zich door hun distinctieve sound. Roxeanne Hazes met haar vernieuwende (en prijswinnende!) 'levenspop' en LAKSHMI met haar intrigerende Pop Noir.

Sinds de release van haar langverwachte debuutalbum 'In Mijn Bloed' is het hard gegaan voor Roxeanne Hazes. Zo is maandelijks te zien als huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band twaalf prachtige clubtour-shows. In het kader van dit succes werd de tour uitgebreid en komt de #zwangeresontour nu naar Amstelveen.

Roxeanne was vorige maand bovendien de eerste artiest die een Edison in de categorie 'Nederlandstalig' mocht ontvangen. 'Onze monden vielen open, (..) Hazes vindt zichzelf opnieuw uit als kwetsbare popdiva die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance.' En alsof dat nog niet genoeg was werd ook het kritische Noorderslag publiek de mond gensnoert, zo schreef 3voor12 over haar show: 'Ze is benaderbaar en gezellig, maar ook een glamoureuze diva. Ze croont bijna, laag en fluisterend, met heel af en toe een typische Hazes-snik die verrassend goed werkt bij die zwoele popsongs.'

LAKSHMI is frêle, meisjesachtige verschijning. Maar schijn bedriegt! De Haarlemse singer-songwriter is een pittige jonge vrouw die precies weet wat ze wil. Zo stond ze onlangs nog in het voorprogramma van Popprijs 2017-winnaars Kensington: 'tijdens de meer opzwepende nummers zorgde frontvrouw LAKSHMI dat de handen van het publiek de lucht in gingen en zat de stemming er meteen goed in', schreef Maxazine. Op haar gelijknamige debuutalbum - wat vorig jaar maart - verscheen bezingt ze de liefde in al haar glorie: een mix van poëtische teksten, donkere strijkers en heftige synths met invloeden van Lana Del Rey, Warhaus en Massive Attack.

Vrijdag 23 maart // zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €12 // zaal €14

Meer informatie: http://www.p60.nl/agenda/2009

Tickets: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=120883&point_of_sale_id=1914

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie