Extra voorstellingen in voorjaarsvakantie in Poppentheater

21 februari 2018 om 00:00 Nieuws

AMSTELVEEN Het Amstelveens Poppentheater heeft in de voorjaarsvakantie extra voorstellingen op het programma staan.

Eva Mesman verzorgt op dinsdag 27 februari om 16.00 uur een extra theaterworkshop ´Dierenpret´ voor kinderen van 4 tot 7 jaar. De eerder geplande workshop die om 14.30 uur begint is uitverkocht.

Op donderdag 1 en vrijdag 2 maart brengt Maya Link om 14.30 uur voor kinderen vanaf 4 jaar de voorstelling ´Maya zingt de wereld rond´. Ze zingt liedjes van onder meer Samba Salad met herkenbare thema's begeleid door muzikant Tim Aarnoutse. De geluiden van zijn bijzondere muziekinstrumenten vormen het decor van deze vrolijke ontdekkingstocht. Maya zingt over wat je moet doen als je op reis gaat en hoe je de wolken weg tovert, want in je hoofd kan alles.

Tessa Friedrich en Olivier van Klaarbergen spelen op zondag 4 maart om 14.30 uur de grappige mime-voorstelling ´Stoere Broer´ voor alle leeftijden. Tess houdt van avontuur en vindt samen spelen met haar grote stoere broer het allerleukste wat er is. Maar Tommie en Tess zijn heel verschillend. Hij leest liever een boek. Je zou denken dat Tommie nog veel stoerder is dan Tess, maar Tommie schrikt altijd van alles en iedereen. Dat vindt Tess maar raar. Grote broers moeten toch stoer zijn?

Toegangsprijs voor elke voorstelling 8,50 euro. Adres: Wolfert van Borsselenweg 85a. Reserveren kan via 020-645.0439 of www.amstelveenspoppentheater.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie