Benefietconcert voor 'Musicians without Borders' in Kruiskerk

9 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

AMSTELVEEN Iedereen van 7 tot 20 jaar die een muziekinstrument speelt en samen of alleen iets wil laten horen, kan zondag 18 februari de Kruiskerk meedoen aan een benefietconcert voor 'Musicians without Borders'. Het concert begint zondag om 16.00 uur.

Musicians without Borders is een organisatie die zich inzet voor kinderen en volwassenen in (voormalige) oorlogsgebieden (bijvoorbeeld Rwanda, Kosovo, Palestina). De organisatie maakt zich sterk voor verwerking en verzoening via de muziek.

Iedereen van 7 tot 20 jaar wordt van harte uitgenodigd om zijn of haar talent te laten klinken. het maakt daarbij niet uit of ze maar kort of al langer muziek maken. De Kruiskerk heeft een vleugel waarop deelnemers mogen spelen. Verder moeten deelnemers hun eigen instrument meenemen.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 februari bij Mirjam Buitenwerf, 06 - 2033 9808 of buitenwerf@kruiskerk-amstelveen.nl.

Er is natuurlijk ook publiek nodig, dus iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Musicians without Borders. Tot 1 maart is het ook mogelijk om geld over te maken op rekening van de Wijkdiaconie Kruiskerk. Kijk voor meer informatie op www.kruiskerk-amstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie