Diëtistenpraktijk Renate de Schaap 10.000ste cliënt en viert 25 jarig jubileum.

5 februari 2018 om 00:00 Activiteiten

Amstelveen, 2 februari 2018- Diëtistenpraktijk Renate de Schaap viert haar 25 jubileum en heeft toevalligerwijs op 2 februari 2018 precies haar 10.000 cliënt verwelkomt.

De maand februari staat in het teken van ons jubileum. Hier wordt op feestelijke wijze aandacht aan besteed.

Onze 10.000ste cliënt is vandaag naast z'n persoonlijke advies ook de deur uitgegaan met een bos bloemen. Wat toevallig is, is dat de praktijk nu precies 25 jaar bestaat. Diëtistenpraktijk Renate de Schaap is opgericht in februari 1993 met één locatie. 25 jaar later zijn we een team van vier diëtisten gevestigd op negen locaties in Amsterdam en Amstelveen.

Over Diëtistenpraktijk Renate de Schaap

Diëtistenpraktijk Renate de Schaap is 25 jaar geleden door Renate de Schaap opgericht. Het motto van Renate is: "De diëtist is niet zo streng als u denkt!" Momenteel zijn er vijf locaties in Amstelveen; Watercirkel 326, Gezondheidscentrum Keizer Karelpark, Lindepark 2c-k, Medisch Centrum Molenweg, Molenweg 10-12, Gezondheidscentrum Duizendblad, Kamillelaan 1 en bij CFF Kuiperij 7a.

Daarnaast zijn er ook vier locaties in Amsterdam waar spreekuur wordt gehouden: CFF Marquette 44, Fysiotherapie Oost, Willem Beukelsstraat 151b, Medisch centrum Zwaansvliet, Zwaansvliet 5 en Huisartsenpraktijk Oost, Oosterpark 62.

Ons team bestaat uit vier gediplomeerde diëtisten. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van groepsvoorlichting en individuele voedings- en dieetadviezen aan kinderen en volwassenen.

Kortom, Diëtistenpraktijk Renate de Schaap is gespecialiseerd in het inventariseren van uw voeding en het geven van veel praktische persoonlijke tips, zodat u zult merken dat de diëtist niet zo streng is als u denkt!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie