Nieuwe locatie Jongerenwerk in gebruik genomen

2 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

AMSTELVEEN Wethouder Jeroen Brandes (Jeugd] heeft donderdag officieel de sleutel van Parlevinker 15 overhandigd aan jongerenwerkers van de gemeente Amstelveen. Vanaf nu is dit de locatie vanuit waar zij hun werk verrichten. Jongeren kunnen er niet terecht voor grootschalige activiteiten, maar wel voor een persoonlijk gesprek of individuele begeleiding.

"'De jongerenwerkers hebben het pand helemaal zelf opgeknapt. Het ziet er prachtig uit," aldus Brandes. "Het is geen jongerencentrum. Vanuit het pand trekken de jongerenwerkers dagelijks de stad in om met jongeren in contact te komen en hun werk te doen. Ook organiseren ze op tal van plekken in Amstelveen activiteiten'.

In Amstelveen richt het jongerenwerk zich met name op jongeren tussen de 10 en 23 jaar. De jongerenwerkers bieden individuele begeleiding aan jongeren met onder meer problemen thuis, opleiding, geld, dagbesteding, justitie, huisvesting, verslaving of vrienden. Jongeren kunnen ook bij Jongerenwerk terecht, als ze leuke ideeën hebben voor een activiteit en hulp nodig hebben om ze uit te voeren. Contactleggen met het jongerenwerk kan via jongerenwerk@amstelveen.nl of 020-540.4911. Z

Voor meer informatie www.amstelveen.nl/jongerenwerk of op facebook of instagram jongerenwerk_amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie