Politie zoekt getuigen ramkraak Westwijkplein

1 februari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

AMSTELVEEN De politie is op zoek naar getuigen van de ramkraak die in de nacht van dinsdag op woensdag plaatsvond bij het Albert Heijn-filiaal aan het Westwijkplein. Ook personen die informatie hebben over deze zaak worden verzocht om zich te melden..

Rond 03.30 uur werd de pui van de supermarkt met een BMW geramd. De inzittenden van de auto deden een poging om de pinautomaat in de winkel te openen. Uit onderzoek is gebleken dat de auto onlangs was gestolen uit Hoofddorp. De auto is na de ramkraak vermoedelijk in brand gestoken. Door de rookontwikkeling is er veel schade ontstaan.

Getuigen en mensen met meer informatie over deze ramkraak wordt verzocht contact op te nemen met op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Informatie en beeldmateriaal kan men ook met de recherche delen via het tipformulier.

Door de brand heeft de supermarkt veel rookschade opgelopen. Het filiaal moet geheel ontruimd worden en vakkundig worden schoongemaakt. Burgemeester Bas Eenhoorn heeft woensdagochtend samen met de politie een bezoek aan het filiaal gebracht en met de supermarktmanager en enkele andere betrokkenen gesproken. Hij wenste hen veel sterkte toe.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie