29 januari 2018 om 00:00 Lokaal nieuws

Dierenartsenpraktijk Mentink gaat verder onder de naam Stad & Land Dierenkliniek Amstelveen. Voor onze klanten is het fijn als ze dit terug kunnen lezen in de krant die wekelijks verschijnt in Amstelveen.

Is het mogelijk dit persbericht deze week te plaatsen in Nieuwsblad Amstelveen.

Wij willen dan in een van de komende weken ook een advertentie plaatsen IM middel. Ik red het niet om deze nog voor vanmiddag op te laten maken.

Met vriendelijke groet,

Monique van het Kaar

Stad & Land Dierenklinieken

020-5854074

mvanhetkaar@dierenklinieken.net

Dierenartsenpraktijk Mentink verder als Stad & Land Dierenklinieken Amstelveen

Een begrip in Amstelveen, Dierenartsenpraktijk Mentink aan de Maarten Lutherweg. Sinds jaar en dag staan de dierenartsen en assistentes klaar voor de gezondheid van gezelschapsdieren. Genietend van het werk en passie voor het vak is een trouwe klantenschare opgebouwd die met veel plezier en vertrouwen naar de praktijk komt.

Voor dierenarts Gert-Jan Mentink was dit jaar wel het moment aangebroken na te denken over zijn toekomst en die van de praktijk. "Ik heb een prachtig vak en doe het met heel veel plezier, maar moet bekennen dat de jaren beginnen te tellen" aldus Gert-Jan. "Daarom ben ik op zoek gegaan een partij die mij kan ondersteunen en op termijn de praktijk kan voortzetten"

Dierenarts Mentink vond deze in Stad & Land Dierenklinieken; samenwerkende dierenklinieken in Noord-Holland met vestigingen in Amsterdam, Badhoevedorp, Heemstede, Alkmaar, Hoorn, Wormerveer en Koog aan de Zaan. Daarnaast ook een heuse Thuisdierendokterservice, een rijdende dierenartsenpraktijk voor behandeling van dieren aan huis.

De gesprekken met collega-dierenarts en eigenaar Cor de Vries waren voor Gert-Jan heel positief en gaven vertrouwen om de stap te zetten en zich aan te sluiten bij Stad & Land. Dat betekent dat de praktijk vanaf 1 januari Stad & Land Dierenklinieken Amstelveen gaat heten.

"Wat ik heel fijn vind is dat er voor de klanten niet veel gaat veranderen; een andere naam, een ander bord aan de gevel, maar voor de rest hetzelfde team en dezelfde aandacht voor de aan onze zorg toevertrouwde huisdieren" vertelt Gert-Jan. "Ik kan me toeleggen om mijn vak dierenarts en kan de steeds omvangrijker wordende administratieve taken met gerust hart overlaten aan de organisatie achter Stad & Land"

Stad & Land heeft een eigen spoeddienst. Dat betekent dat er 24 uur per dag 7 dagen per week een dierenarts beschikbaar is voor spoedeisende hulp. De kliniek van Stad & Land aan de Tom Schreursweg 102 in Amsterdam staat klaar voor alle klanten, uiteraard ook die van Dierenartsenpraktijk Mentink. Met een aanrijtijd van minder dan een kwartier is een snelle zorg gewaarborgd.

Met de aansluiting wordt ook een breed scala aan expertises in huis gehaald. Denk daarbij aan orthopedie, alles wat met het skelet te maken heeft, echografie, tandheelkunde, endoscopie etc. Binnen het grote team van dierenartsen zijn er specialisaties ontstaan zodat verwijzen naar een specialistencentrum veelal niet meer nodig is.

Ook Cor de Vries is blij met de aansluiting. Dierenartsenpraktijk Mentink biedt laagdrempelige, maar hoogwaardige zorg voor gezelschapsdieren en voldoet zeer zeker aan de hoge standaard van Stad & Land. "We gaan ons HuisdierenZorgPlan introduceren. Voor een gering bedrag per maand gratis vaccinatie, ontwormings- en ontvlooiingsmiddelen het hele jaar rond én gratis consulten van dierenarts en assistentes. Onze ervaring op andere locaties is dat dit enorm gewaardeerd wordt. De klanten van Gert-Jan zullen we komend voorjaar hierover nader berichten en uitnodigen".

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.dierenklinieken.net

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie