Yoga voor tieners is relaxed en cool

15 januari 2018 om 00:00 Sport

Amstelveen > Tieneryogalessen van start bij Yoga-Minds en vanaf 17 januari bij Enjoy!

Yogadocente Emmelie Zipson, met een achtergrond in acteren en zingen, gelooft in de kracht, plezier en vooral het nut van yoga beoefenen. Samen met collega Sanne Bredt, eveneens kinder en -tieneryoga docent in Amstelveen en Amsterdam, zouden beiden graag meer tieners zien op de yogamat.

En waarom ook niet? Je wordt er soepeler, sterker én relaxter van. Iets wat geen overbodige luxe is in deze tijd. Veel tieners leven veel in, op of onder hun smartphone of tablet en maken hierdoor minder contact met anderen en met zichzelf. Tieneryoga kan dat doorbreken.

Tieners hebben meer behoefte aan beweging en een grotere concentratieboog dan kinderen. Yoga voor tieners kan hen dan ook op meerdere vlakken prikkelen en stimuleren; fysiek én mentaal. Een les kun je beste zelf ervaren zeggen beide yogadocenten: "Yoga geeft energie én je wordt er fitter van, daarnaast zorgt het voor een betere focus en krijg je meer rust in je hoofd en lijf".

Omdat het jaar net is begonnen bieden Emmelie en Sanne actie proeflessen aan: twee voor de prijs van één! Dus, ben jij een tiener tussen de 11 en 16 jaar oud? Kom dan samen een les proberen.

Namasté en wie weet you'll stay!

Maandag bij Yoga Minds

16.00-17.00 uur tieneryoga 11-14 jaar door Emmelie Zipson

Voor meer informatie www.jong-yoga.nl

Woensdag bij Enjoy

18.30-19.30 uur tieneryoga 10-13 jaar

20.00-21.00 uur tieneryoga 13.-16 jaar

Voor meer informatie www.dekinderyogatuin.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie