AV Startbaan: Kirsten Otten wint 800 meter in Apeldoorn in nieuw clubrecord

7 januari 2018 om 00:00 Sport

Ook rond de jaarwisseling en daarna deden weer een aantal junioren en pupillen van AV Startbaan mee aan diverse indoorwedstrijden.

Apeldoorn

Op zondag 7 januari vond in Apeldoorn een indoor track meeting plaats. Voor AV Startbaan waren 3 junioren afgereisd naar Apeldoorn. Bij de meisjes junioren C deed Romee van Dam mee aan de 60m en 60m horden. Op de horden liep Romee een nieuw PR in de series en plaatse zich als vierde voor de finale. In de finale ging het jammer genoeg iets langzamer en werd Romee zesde. Bij de jongens A junioren liep Stein Overtoom een 800m in een hele mooie tijd en een nieuw persoonlijk record van 2.03.94. Kirsten Otten liep eveneens een 800m. In een mooi opgebouwde race werd ze niet alleen eerste in 2.13.24, maar liep ze tevens een nieuw persoonlijk record en verbeterde ze het clubrecord met maar liefst 4 seconden.

Amsterdam

Op zaterdag 30 december deed Romee van Dam als C junior mee aan een 60m sprint bij de B junioren in Amsterdam. Als C junior eindigde ze uiteindelijk halverwege de eindstand tussen alle B junioren. Erg knap.

Dronten

Op 29 december deed Steven Waasdorp (A2 pupil) mee aan een indoor 3-kamp in Dronten. Hij eindigde uiteindelijk als achtste in een veld van ruim 30 jongens met een nieuw persoonlijk record bij het kogelstoten van 7.84 meter. Helaas waren bij het hoogspringen maar 8 pogingen toegestaan waardoor hij daar strandde op 1.15 meter.

De komende weken nog veel meer indoor wedstrijden met junioren en pupillen van AV Startbaan in Apeldoorn, Amsterdam en Utrecht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie