Zaalhockey-kids schenken eten aan Voedselbank

29 december 2017 om 00:00 Sport

Kinderen die tussen Kerst en oud en nieuw meededen aan het tweede KIDS zaalhockey-toernooi in de Emergohal hebben wederom een grote hoeveelheid voedingswaren ingezameld voor Voedselbank Amstelveen.

Het toernooi werd op woensdag 27 december gehouden voor de 1e lijnteams M8E1, J8E1, MD1 en JD1. Per dagdeel speelde een categorie zodat in een kort tijdbestek intensief gespeeld kan worden. Winnaars van het toernooi werden Haarlem M8E1, Almeerse J8E1, Myra MD1 en Bennebroek JD1.

De organisatoren van het toernooi hadden ouders en kinderen gevraagd om voedingswaren mee te nemen voor het goede doel: de Voedselbank in Amstelveen. Dat leverde heel veel volle kartonnen dozen op. De dankbaarheid was groot van De Voedselbank.

Ook Patisserie Prenger aan de Amsterdamseweg in Amstelveen deed een bijdrage. De kinderen kregen heerlijke oliebollen tijdens het toernooi.

Kortom, wederom is het toernooi een succes. Sport, Voedselbank en ondernemerschap gaan prima samen. Volgend jaar wordt het toernooi weer gehouden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie