KinderRijk Open Dag: op ontdekking in het atelier

25 oktober 2017 om 00:00 Activiteiten

Kinderen hebben veel fantasie en creativiteit. We worden geboren met het vermogen om te vragen, te dromen en ons te verwonderen. Alles kan! Tijdens de KinderRijk Open Dag 'Op ontdekking in het atelier' geven we kinderen alle ruimte om te ontdekken, onderzoeken en creëren.

Op vrijdag 3 november openen wij onze deuren voor een ochtend vol creativiteit. Van 10.00 tot 11.30u ben je van harte welkom bij een van onze kinderdagverblijven om samen met je kind heerlijk creatief aan de slag te gaan.

Bij KinderRijk bieden we in onze ateliers veel en vooral divers materiaal. Van klei, verf en papier tot wol, schelpen, knopen en kurken. We dagen kinderen uit om eigen keuzes te maken, ze mogen onderzoeken, experimenteren en creëren. Voor kinderen een prachtige manier om zich te ontwikkelen tot creatieve denkers en oplossers.

Kom je ook?

Je bent van harte welkom bij een van onze kinderdagverblijven. Alle deelnemende locaties vind je op www.kinderrijk.nl/workshops. Aanmelden is niet nodig en als je komt hebben we een leuke goodiebag voor je!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie