KinderRijk Late Night: Ga zelf maar eens op de commode liggen

25 oktober 2017 om 00:00 Activiteiten

Wat is er mis met wippertjes? En waarom is alles benoemen wat je doet zo belangrijk? Het grootbrengen van je kind is niet altijd eenvoudig. Sterker nog: het is soms gewoon hartstikke moeilijk.

De eerste levensjaren van een kind zijn enorm belangrijk voor de ontwikkeling, dat zal tegenwoordig niemand meer ontkennen. Als ouder heb je behoefte aan informatie. Natuurlijk, door gewoon goed te kijken naar je kind kun je een heel eind komen. Maar wat extra handvatten en inzichten kunnen soms erg welkom zijn.

Die handvatten en inzichten bieden we je graag tijdens KinderRijk Late Night: Ga zelf maar eens op de commode liggen. Onze pedagogische professionals geven je tips en beantwoorden leuke en soms ook lastige vragen over baby's en opvoeden. Iets is niet goed of fout, we delen tips en geven adviezen om het opvoeden van je baby allemaal wat makkelijker maken.

Kom je ook?

Heb je vragen of wil je op een laagdrempelige manier duidelijke inzichten in zaken waar je als kersverse ouder tegen aanloopt bij het opvoeden van je baby? Meld je dan nu aan voor de workshop via www.kinderrijk.nl/workshops. De gratis interactieve babyworkshop is donderdag 9 november van 19.30 tot 21.30 uur op KinderRijk KDV MacGillavrylaan, Carolina MacGillavrylaan 780 in Amsterdam.

Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. De toegang is gratis maar wees er snel bij, want vol=vol.

Heb je iets specifieks dat je tijdens de KinderRijk Late Night besproken wil hebben, mail dit dan naar onze opvoeddeskundige Marjo Severijn: mseverijn@kinderrijk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie